Стало відомо про те, що. Києві батько підпал свого шестирічного сина через сварку з дружиною.

Таким чином, повідомляється, що в одній з київських багатоповерхівок спалахнула пожежа. Батько сімейства після сварки з дружиною вирішив підпалити сина.

Рятувальникам вдалося ліквідувати вогонь, і виявилося, що чадним газом задихнувся шестирічний хлопчик. Це спеціально зробив 35-річний колишній військовий.

Стрим с места: отец сжег в кроватке ребенка 6 лет.... Смертельный пожар в Киеве на проспекте правды 31а: по предварительной информации отец поджёг квартиру закрыл в ребёнка. малыш задохнулся в дыму. На почве конфликта выгнал жену из квартиры и поджег детскую кроватку, Ребенку было 6 лет. Работают 7 часть и АРЗ. Едем на место.... Новости позже

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Maandag 5 oktober 2020

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Про це 5-го жовтня передавати новинний портал "ДТП.Kiev.ua" , який опублікував у Facebook фото палаючого БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ.

У ДСНС уточнивши, що у згорілій квартирі знайшли вибухівку, а будинок евакуювали.

Вогонь розійшовся по площі 20 квадратних метрів, і крім того , на кухні лежав предмет, який вкрай був схожий на саморобну вибухівку.

На місце також приїхали вибухотехніки, і почали займатися вирішенням цього питання. Будинок довелося швидко евакуювати.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Харкові молода людина вирішила вбити себе, але не просто так, як це прийнято вночі, а привселюдно і в прямому ефірі. Все дійство тривало до темряви, поки поліції не набридло. Молодика скрутили і забрали приготовану зброю.

Також Знай повідомляв, що в Херсоні поліцейські виявили молоду маму з трирічною дитиною на руках, яка збиралася повіситься на очах у дитини. Її з петлі врятували патрульні поліцейські, які опинилися поруч.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві поліцейські вмовили молодика не вчиняти суїцид.