Стало відомо про скандал, який стався в громадському транспорті столиці. Водій не стримався.

Таким чином, повідомляється, що в Києві водій викинув дівчину з маршрутки за те, що вона намагалася оплатити проїзд звичайними монетами.

Це не сподобалося водієві. Спочатку він попросив дівчину замінити копійки на банкноти, а після відмови у нього ніби зірвало дах.

Пасажири почали записувати все це на камери своїх смартфонів, і публікувати ролики в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Водій схопив пасажирку, почав її сильно пхати і виштовхав на вулицю. Ролик сильно обурив всіх коментаторів, вони вважають, що водій вчинив вкрай негарно, і повинен понести за це якесь покарання.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про водія з міста Дніпро, який виганяє дітей з транспортного засобу.

Таким чином, повідомляється, що в місті Дніпро в маршрутці номер 141 стався конфлікт. Водій почав вимагати у школяра щоб той оплатив проїзд, інакше його викинуть з салону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Дніпрі бидло-маршрутник змусив пасажирку ридати через дрібницю: "двісті гривень або на вихід"

Як повідомляє портал «Знай.иа» у Дніпрі бидло-маршрутник висадив весь салон через одну стареньку-інваліда: "Мені плювати"

Також «Знай.иа " писав, що у Дніпрі бидло-маршрутник протягнув стареньку через весь салон: "показуй, що там у тебе"