Відома українська модель плюс-сайз, володарка бюста 13-го розміру і блогерка Міла Кузнєцова продовжує радувати своїх шанувальників фото - і відеоматеріалами на своїй сторінці в Instagram, на яку зараз підписано понад 640 тисяч передплатників.

Читайте Знай в Google News!

Міла брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А зараз вона опублікувала знімок з кінотеатру "Планета кіно", де сфотографувалася поруч з постером фільму під назвою" Авангард " з Джекі Чаном у головній ролі. Вона спробувала зобразити Джекі і позу з одного з японських бойових мистецтв.

"Супер, виходить як у Джекі чана"," дуже круті фотографії, Ви на будь — якому тлі шикарно виглядаєте"," ви могли б стати дівчиною Джеймса Бонда", - написали шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Сам фільм оповідає про групу найманців "арктичні вовки" у Великобританії, яка викрадає китайського бізнесмена і його дочку. Для 65-річного актора це 115 фільм в кар'єрі і всі трюки в картинах він продовжує виконувати самостійно, так і під час падіння у воду в цьому фільмі. Актор мало не потонув.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як Міла Кузнєцова зазивала літо назад на свою величезну приманку.