У соцмережах розгорівся скандал навколо навчального матеріалу для початкової школи. Справа в тому, що другокласникам пропонують розглядати особистості Тараса Шевченка і Лесі Українки поряд зі співачкою Надею Дорофєєвою і Монатіком.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Олександр Валигін. Втім, це фото вже гуляє в десятках батьківських пабліків.

Всіх однаково дивує факт, що дитина в другому класі повинна знати, хто такий Монатік і Дорофєєва, і це, за логікою підручника, так само важливо, як і знання Тараса Шевченка та Лесі Українки.

З'ясувалося, що фото зробили з робочого зошита до підручника предмета "Я досліджую світ".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сьогодні нас просто закидали скріншотом нібито з книжки «Я досліджую світ», на якому учням пропонують назвати відомих...

Geplaatst door По той бік новин op Donderdag 1 oktober 2020

Не дивно, що така новина викликала резонанс і обурення серед батьків школярів. Більшість з них негативно поставилися до цього факту - вони вважають, що є більш достойні українці, про яких варто розповідати дітям у школі. Українці відзначили, що цей зошит затверджено Міністерством освіти.

Під постом коментують:

"Сором, а не підручник".

"Як шкода, що в цій групі під забороною вживати в коментарях нецензурну лайку... Ну не залишилось в мене притомних слів, щоб висловити свою думку з цього приводу. ".

"Третьосортне попсове сміття вже не тільки на ТБ, радіо, а й у шкільному зошиті.".

"Дивно що не вліпили "найвеличнішого"".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи

Як повідомляв портал "Знай.ua", лідерка "Голосу" Кіра Рудик підхопила Covid-19: політикиня розповіла про симптоми

Також "Знай.ua" писав, що у Луценка рак: закінчився черговий етап лікування