Киян налякав дивний "мор", який косить ряди столичних ворон. Мертвих птахів знаходять на вулицях по кілька особин відразу, причини їх смерті незрозумілі. Про це повідомляють городяни в телеграм-каналі «х**вий Київ».

"Воронопад? Шкода пернатих, звичайно, але ще цікавіше - що ж їх убило?» ,- пише автор повідомлення, публікуючи відповідні кадри з місця виявлення загиблих птахів в Оболонському районі. За його словами, він вирішив прогулятися вночі і натрапив на кількох мертвих птахів відразу. При цьому видимих пошкоджень, які могли б бути причиною смерті ворон, на їх тілах не помітно.

Скрін, відео
Скрін, відео

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Та ще й кучненько так", - зазначає користувач з ніком"fuck fuck".

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Видаляють кігті і спускають собак калічать бідних звіряток заради забави

Також портал Знай.ua писав, що На Запоріжжі горе-мисливці відкрили сезон випадкових жертв - " від куль померли лебідь і сова..."

Також портал Знай.ua писав, що Озвірілий чернівчанин озброївся ножем і спустив пса на копів -" не підходь!"