Водії, які пересуваються на авто в ненаселених пунктах, повинні вмикати ближнє світло фар або денні ходові вогні. Нововведення починає діяти з 1 жовтня.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби патрульної поліції України.

"Нагадуємо, що з 1 жовтня і до 1 травня діє обов'язкова до виконання вимога ПДР - у будь-який час доби водії, які рухаються на механічних транспортних засобах поза населеними пунктами, повинні включати денні ходові вогні або ближнє світло фар", - повідомили правоохоронці.

Варто нагадати, 1 червня в Києві запрацювала система автофіксації порушень правил дорожнього руху, правопорушення у столиці фіксують 20 камер. Проте у МВС хочуть запровадити мережу приватних відеокамер в державну систему. Відомство розраховує таким чином значно знизити рівень вуличної злочинності.

З 1 жовтня вмикай денні ходові вогні або ближнє світло фар

Добіг кінця вересень і дощем він прямо-таки натякає: на порозі жовтень 🍁 Всі водії знають важливе правило: вже з 1 жовтня до 1 травня на дорогах поза населеними пунктами мають бути ввімкнені денні ходові вогні або ближнє світло фар ☝️ А ми вам нагадуємо про дотримання правил дорожнього руху. Дбайте про безпеку і будьте відповідальними 🙏

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Geplaatst door Національна поліція України op Woensdag 30 september 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи

Як повідомляв портал "Знай.ua", лідерка "Голосу" Кіра Рудик підхопила Covid-19: політикиня розповіла про симптоми

Також "Знай.ua" писав, що у Луценка рак: закінчився черговий етап лікування