Раньше Знай повідомляв, що депутат Київради вимагав від колег профінансувати три важливі проекти на Солом'янці. Але так і не дочекався позитивної відповіді. У зв'язку з цим, він вирішив на вибори з новою політичною силою.

Ця історія отримала продовження в інтерв'ю виданню "Politeka". Тут Андрєєв детально пояснив, чому змінив партію перед прийдешніми місцевими виборами.

"Я розчарувався в старій команді. У мене на окрузі почали ремонтувати Солом'янську вулицю і зробили до половини. Транспорт їде і перевертається. Доведіть до розуму! З приводу садка мене обдурили. При голосуванні бюджету Я домовлявся з головою фракції, він мені давав слово. Але мене в особі всіх моїх виборців обдурили. А я тримаю відповідь перед ними», - сказав депутат.

Також Андрєєв додав, що людей цікавлять реалізовані проекти, а не політична приналежність депутата.

"Мого виборця не особливо турбує як я буду вирішувати ту чи іншу проблему. Міст повинен бути, дорога повинна бути, лікарня повинна бути. Ми повинні розділяти політику і господарську діяльність. Місцева влада - це господарська діяльність", - підкреслив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще