Ігор Петренко у своєму блозі на сайті відання «Коментарі» прокоментував програму партії Андрія Пальчевського.

«Програма його політичної сили є доволі простою й зрозумілою. Вона спирається соціальний напрям та економічний напрям. Вона є сконцентрованим віддзеркаленням проблем суспільства. В ній ми не знайдемо складних конструкцій як у «Пропозиції», все максимально просто і близько до людей. Звичайно, що більше сподобається українцям та чому вони більше повірять буде визначатись за результатами місцевих виборів», - вважає він.

Також експерт додає, що успішна місцева кампанія може дати поштовх, який допоможе партії «Перемога Пальчевського» потрапити в Верховну Раду наступного скликання.

«Наразі доволі складно прогнозувати результати місцевих виборів, але тенденцію до їх використання у якості трампліну для застрибування в першу лігу української політики важко не помітити. За умови задовільного результати «Перемога Пальчевського» та «Пропозиція» будуть більш прямолінійно розкачувати ситуацію з достроковими виборами. Але спільним для них буде прагнення створити локальну історію успіху, яку вони будуть демонструвати виборцю як аргумент підтримувати саме їх на майбутніх парламентських виборах», - підсумував він.

Нагадаємо, згідно з соціологічними дослідженнями «Перемога Пальчевського» впевнено долає прохідний бар’єр до Київради. А її лідер виходить у другий тур.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще