Президент Росії Володимир Путін разом з главою компанії "Конкорд" Євгеном Пригожиним, що отримав прізвисько путінського "кухаря", стали героями нової карикатури. Головна тема - отруєнням опозиціонера Олексія Навального. Місце - відома картина Олександра Лактіонова "Переїзд на нову квартиру".

Автор малюнка Андрій Петренко поділився творчістю у своєму Twitter.

"Як добре, що Навального отруїли…",- підписав художник карикатуру.

До слова, картина Лактіонова 1952 року - еталонний твір плакатного соцреалізму пізньої сталінської епохи. На ній художник зобразив сім'ю, яка заселяється в нову квартиру - це часто трактують як житло репресованих або розстріляних колишніх господарів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У своїй карикатурі Петренко показав Путіна і Пригожина в образах щасливих радянських людей, які отримали чужу житлоплощу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олексію Навальному стало погано в літаку, який в результаті здійснив екстрену посадку. У Навального діагностували отруєння токсинами.

Як повідомляв портал Знай.ua, до Навального не пускають його лікаря, вимагаючи дозволу опозиціонера, який знаходиться в комі.

Також Знай.ua писав, автор фото, на якому Навальний п'є чай в аеропорту Томська, розповів, що сталося насправді