Стало відомо про те, що в Києві на працівника впала стіна в торговому центрі. Перші подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що під час проведення будівельних робіт, на співробітника в столиці впала стіна. Сталося це в Печерському районі в понеділок, 28 вересня. Про це повідомили з Центру екстреної допомоги.

Швидка, скріншот: YouTube
Швидка, скріншот: YouTube

51-річний співробітник розбирав стіну, як раптом, вона просто на нього звалилася. Його екстрено госпіталізували в лікарню з серйозними травмами.

В якому він стані зараз-невідомо. На даний момент співробітники правоохоронних органів намагаються з'ясувати всі обставини трагедії.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Житомирі обвалилася стіна Старої школи. Надзвичайна ситуація виникла під час проведення робіт з демонтажу будівлі. Звалився практично цілий поверх, уламки зламали частину паркану і впали на дорогу, по якій йшли люди.

Інцидент стався 4 вересня на вулиці Івана Кочерги в центрі Житомира. На щастя, обійшлося без постраждалих. Про інцидент повідомляє місцеве видання Житомир.info.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, будинки у Львові розсипаються на очах

Як повідомляв портал Знай.uа, обвал будинку в Дрогобичі обростає новими скандалами

Також Знай.ua писав, під Львовом обрушився 300-річний костел Капуцинів