Стало відомо про подію, яка сталася в столичному метрополітені. Зачепер потрапив під поїзд.

Таким чином, повідомляється, що сталося все це на зеленій гілці метрополітену між станціями Видубичі і Славутич.

ЧП в столичной подземке Зацепер попал под поезд метро Сейчас зеленая ветка метро курсирует от станции «Сырец» до «Выдубичи» и от «Славутич» до станции «Красный Хутор».

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Maandag 28 september 2020

Ближче до вечора понеділка, 28 вересня, було обмежено рух поїздів по всій зеленій лінії метрополітену, так як невідомий хлопець потрапив під поїзд.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Величезна кількість людей утворило нереальну чергу. Люди не могли добратися нормально додому, поки все не прояснилося.

Відзначається, що поїзди курсують по зеленій гілці від станції Сирець до станції Видубичі і від станції Славутич до станції Червоний хутір через зачепер, який потрапив під поїзд.

Близько 21:40 рух відновили, а випадок виявився летальним - жертві відірвало голову, і на даний момент співробітники правоохоронних органів намагаються встановити його особу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Києвом поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві співробітниці Верховної Ради України Антоніни Шпір.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Львові поліцейські оперативно затримали зловмисника, причетного до вбивства жінки.

Також, "Знай.иа" писав, що у Дніпропетровській області чоловік пішов на самогубство, вчинивши самоспалення.