Про це на Facebook написав блогер і журналіст Михайло Шнайдер.

"Чем ближе выборы, тем Горячее". Друзья, пока мы с вами наблюдаем всевозможные предвыборные ролики и красочные борды,...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 22 september 2020

"Друзі, поки ми з вами спостерігаємо всілякі передвиборчі ролики і барвисті борди, голова комісії Київради з питань транспорту Олексій Окопний вже у всю використовує адмінресурс, виділений йому мером Кличком.

На окрузі молодого депутата, а саме - Виноградарі, перед майбутніми виборами стан справ різко почав змінюватися лише тому, що директорів комунальних підприємств "ввічливо Попросили" залатати ями, поставити світлофори або, наприклад... змінити розклад тролейбусів. Але ж в будь - якому іншому випадку бюджети, виділені на округ, могли виявитися зовсім іншими", - зазначив блогер.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Він нагадав, що Окопний обіймає посаду, що дозволяє йому впливати на розподіл бюджетних коштів.

"Також не варто забувати про те, що на своїй посаді цей наближений Віталія Володимировича перевертає мільярдними Бюджетами.

Адже це самі ласі шматочки комунального пирога: Київський метрополітен, Київпастранс, Київавтодор. Саме Окопний, будучи головою комісії, натискає на потрібні важелі впливу для того, щоб за бюджети голосували саме так, як йому потрібно. А це, в свою чергу, безпосередньо впливає на те, скільки грошей буде виділено кожному з цих комунальних підприємств", - підкреслив журналіст.

За його словами, все це відбувається виключно, завдяки хорошим взаєминам з мером Кличка.

"Кличко, по всій видимості, закриває очі на дуже і дуже багато питань. Але ж не варто забувати, що Окопний йде кандидатом у депутати навіть не від "удару", а від... "Європейської Солідарності". І тут потрібно згадати, завдяки кому Олексій Окопний став депутатом Київради. Тут велике спасибі потрібно сказати його патрону-Сергію Березенку, який є найближчим соратником Петра Олексійовича Порошенка. Як то кажуть:"Не май сто рублів, а май сто друзів". А ще краще одного-двох, але з адмінресурсом... " - резюмував Михайло Шнайдер.