Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу News One.

«У сьогоднішньої влади є велика« перспектива» «отримати на горіхи» за те, що фонд на боротьбу з COVID-19 був розграбований і переданий на будівництво доріг так, як ніби ніхто не очікував другої хвилі коронавируса», - сказав Андрій Пальчевський.

Лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» впевнений, що міністра охорони здоров'я України Максима Степанова призначили в зв'язку з тим, що попередні два міністри не знали, які заходи вживати під час епідемії коронавіруса.

«Що стосується Степанова, то це третій міністр, який через неспроможність вищого керівництва країни очолив міністерство охорони здоров'я в критичний час, після того, як двоє міністрів не впоралися. Ми підійшли до ситуації з такими міністрами, як Зоряна Скалецька і хірург Ілля Ємець, які поняття не мали, як боротися з коронавірусом», - заявив Пальчевський.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Андрія Пальчевського висунули в мери жителі одного з районів Києва.