Президент повинен прийти до розуміння того, що необхідно організувати великий «круглий стіл» за участю широкого кола політичних сил. Про це Андрій Пальчевський заявив в ефірі телеканалу Newsone.

За словами політика, сьогодні рейтинги партії влади стрімко падають, а колишні соратники Президента зраджують його, орієнтуючись на політичну кон'юнктуру. "Зеленський буде маргіналізований, після виборів влада його зведеться до Банкової", - припустив він.

Андрій Пальчевський також підкреслив, що слабкість нинішньої центральної влади негативно відбивається на зовнішньополітичних позиціях України. "Будь-який політик знає, що програєш всередині країни – будеш слабким на зовнішньому фронті», – зазначив він.

Як вважає Андрій Пальчевський, у цій ситуації Президент зобов'язаний зайняти конструктивну позицію. "Конструктив повинен бути такий-потрібно обов'язково в широкому форматі залучати всіх прихильників інших партій: ОПЗЖ, ЄС, "за майбутнє«, в тому числі і партію» Перемога Пальчевського", всіх. Тільки таким чином ми зможемо всі разом підняти країну. У нас повинна бути абсолютно Центральна позиція, доцентрова позиція", - упевнений він.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як відомо, раніше Андрій Пальчевський неодноразово критикував кадрову політику влади.