У Києві незабаром має з’явитися новий багатофункціональний концертний зал міжнародного класу. Приміщення під його облаштування вже придбала корпорація Roshen. Про це розповіли у пресслужбі компанії.

Зазначається, що за будівлю столичного палацу культури імені С. П. Корольова компанія заплатила 66,37 мільйонів гривень. Придбана площа становить 5727,2 квадратних метрів. Палац культури розташований за адресою – вулиця Василенка Миколи, 15а.

В Roshen пояснили, що розглядали декілька варіантів щодо того, де та в якому приміщенні розташувати новий концертний зал. У кожного із запропонованих варіантів були власні плюси та мінуси. «Кандидатура» Палацу культури імені С. П. Корольова, виставленого на продаж через систему SETAM, стала оптимальним рішенням.

Наразі у столиці немає міжнародного концертного залу належного рівня, впевнені у корпорації. Наявні ж зали не готові приймати високих гостей зі світу культури, оскільки "фізично і морально застаріли".

Проект майбутнього концертного залу обіцяють представити у найближчому майбутньому.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Порошенко зізнався, що готовий сісти у в'язницю: "Врятую Україну".

Як повідомляв Знай.uа Порошенко налетів на Зеленського з обвинуваченнями, ввижається Путін.

Знай.uа писав, прокурор розбрату: як повернення Кулика до ГПУ може зіпсувати відносини України з США.