Стало відомо про те, що в Києві на фестивалі ретро машин показали старі автомобілі, які вдалося відновити. Виглядають не буже іномарок.

Таким чином, повідомляється, що від старих Жигулів до іномарок показали на столичному фестивалі.

Деякі з них раніше можна було побачити тільки в вино, так як їм вже 60 і більше років.

Журналісти СпецКор розповіли, у скільки обійдеться ремонт такого автомобіля, щоб повторити авто, як в оригіналі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Один з гостей фестивалю звик радувати людей, реставруючи їх автомобілі. Він навіть показав одну зі своїх останніх робіт-Форд 1938 року. Такий зустріти на українських дорогах нереально.

Найбільше клієнтів звертається з радянською класикою.

Говорити про суму вкладень в автомобілі вони не особливо хочуть. Мабуть, це практично так само дорого, як і новий автомобіль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Інсайдер назвав ціни на iPhone 12 без навушників і адаптера в комплекті. Що дивно, смартфон не подешевшає, якщо порівнювати з попередниками. Втім, за рахунок навушників і адаптера компанія змогла здешевити виробництво.

Як повідомляв Знай.иа, сервіс Google Карти навчили показувати світлофори. Досить зручна функція, особливо, якщо врахувати, що в мегаполісах постійні пробки, і деякі маршрути можуть істотно заощадити час.

Також Знай.иа повідомляв, що Ілон Маск пообіцяв повністю автономну Tesla. Повідомляється, що технологія отримає рівень водіння 5, Що означає, що автопілот може керувати самостійно авто, і навіть допомога людини не потрібна.