Про це Андрій Пальчевський сказав в інтерв'ю телеканалу 112 Україна.

"Багато почалося розмов про те, що вибори перенесуть. Їх перенесуть. Багато робить уряд, щоб увігнати в голови людей, що ходити на вибори дуже небезпечно і краще побути вдома. Таким чином вони працюють, прибираючи протестний електорат", – заявив він.

Політик вважає, що з наближенням місцевих виборів посилюватиметься протистояння між місцевою і центральною владою.

"У міру наближення виборів 25 жовтня, коли наверх доповідатимуть про реальний стан справ, я думаю, у перших осіб виникне тремтіння в руках і ногах. Вони зрозуміють, що як тільки місцева влада представлятиме інші політичні партії, почнеться фронда. Десь тиха, а десь зовсім не тиха, як це відбувається в Тернополі, де з'явилися проблеми з виконанням розпоряджень центральної влади", – сказав Пальчевський.

Він також навів приклад високого рівня довіри між шведським народом і урядом завдяки чіткому дотриманню усіма без винятку карантинних норм під час епідемії.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Шведи показали приклад, коли народ довіряє уряду, а уряд народу. І керівники країни не виходять, хихикаючи, без масок, а у решти вимагаючи маски. У Швеції це не проходить. Там що прем'єр, що останній сажотрус однаково поводяться. І ось ця чесність, яка виникла між тими, хто визначає, як країні поводитися, і між народом робить маленьку Швецію великою. А у нас правила прописуються так: вам маски на Троєщині, вам маски в Херсоні, а ми потусуємося в центрі Києва і заплатимо штраф вартістю однієї елітної пляшки", – наголосив Андрій Пальчевський.