Лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» вважає політичну еліту винною в зубожінні України. Таку думку Андрій Пальчевський висловив в інтерв'ю телеканалу News One, відповідаючи на питання про нинішню економічну ситуацію в Одесі.

"Нічим Одеса не відрізняється. Секрет розвалу країни дуже простий - віддали еліті на розграбування всю інфраструктуру, а далі, коли нічого не залишається, ні заводів, ні портів, нічого, що годувало Одесу, намагаються перетворити її намісто розваг», – заявив Пальчевський.

Політик також обурений тим, що влада розграбувала за останні роки Одесу, яка успішно розвивалась.

"Система дуже проста. Грабували 30 років. Дограбувалися, а тепер придумали історію, що потрібно зробити Одесу курортом... Але ніякого курорту раніше не було. Тоді була індустрія, був Порто-франко, який дав розвиватися місту. Потім київська влада під себе перебрали і попиляли", - сказав Андрій Пальчевський.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще