"Я на руїнах сумнозвісного заводу біля метро Лісова. Тут сроятся будинку, тут будуть жити і гуляти діти. А тут в першому шарі Землі неозброєним поглядом видно ртуть. У 40 разів вище норми, особливо влітку. Ми спеціально приїхали сюди, щоб показати – з 96 року завод закритий, але нічого не зроблено», - нарікає він.

взрвыв онкологии? а вот чего..

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Dinsdag 8 september 2020

Андрій Пальчевський звинуватив владу в бездіяльності, а також згадав інші проблемні об'єкти столиці.

"Де влада? Там, де і повинна бути! Бігає піариться на вірусах та інших бідах. Це ж не єдине таке місце в Києві. У Голосіївському районі завод Радон. Теж саме з нашим Дніпром. Найголовніше, ніхто не повідомляє людям, яка тут небезпека. А ми повідомимо. Ганьба їм!",- підвів підсумок лідер політсили»Перемога Пальчевського".

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, згідно з соціологічним дослідженням видання "Politeka", 27,7% жителів Деснянського району хочуть бачити наступним мером саме Пальчевського.