Стало відомо про те, що в Києві настав осінній бебі-бум.

Таким чином, повідомляється, що з початку осені, 31 серпня по 6 вересня, в пологових будинках столиці на світ з'явилося 665 малюків. Про це повідомили в міському науковому інформаційно-аналітичному центрі медичної статистики.

При цьому, серед новонароджених, як не дивно, було більше хлопчиків, 354 проти 311 дівчаток. Також, народилося 11 двійнят.

Найбільше народилося діток на День знань, 1 вересня - 106. З них 48 дівчаток, 58 хлопчиків, серед яких 2 двійні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Варто відзначити, що така ситуація спостерігалася не тільки в столиці.

До слова, про статистику на Закарпатті розповіла Наталія яцкулич, начальник відділу аналізу даних демографічної та соціальної статистики ГУС у Закарпатській області.

Порівняно з січнем – червнем 2019р. кількість живонароджених збільшилася на 227 осіб або на 3,7% і склала 6398 осіб, з яких 2351 особа народилася в міській місцевості, 4047 осіб-у сільській місцевості.

За наявними адміністративними даними щодо зміни реєстрації місця проживання в I півріччі 2020р.в область прибуло 2307 осіб, вибуло 2272 людини.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Сотні львів'ян вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та АТО-віддали життя за Україну

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Франківську бебі-бум-Українки народжують маленьких козаків у розпал карантину

Також портал " Знай.ІА " писав, що В Україні змінилася вартість борщового набору: скільки доведеться заплатити за буряк, моркву, картоплю