Стало відомо про дивну парочку з тріщини, яка зловила "Прихід" прямо в парку. Рядовки з ними їх дитина.

Таким чином, повідомляється, що в мережі з'явився ролик, на якому молода сім'я сидить на імпровізованому пікніку в парку на тріщині, що на Лівому березі в Києві, і ловлять «прихід».

При цьому, примітно, що ними разом там перебувала маленька дитина, яка, на щастя, в той момент спала.

Коли до них підійшов автор відео, вони прикинулися дурниками, мовляв не розуміють, що відбувається. Але, поруч з ними лежали шприци, які все пояснить практично відразу.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що запорізькі аптеки продають наркотики всім бажаючим. Подробиці скандалу.

Таким чином, повідомляється, що факт реалізації нарковмісних препаратів було виявлено співробітниками правоохоронних органів в аптеці по вулиці Чумаченка в Комунарському районі міста.

В порушення чинного законодавства провізор здійснив відпустку без рецепта препарату, в який входить наркотик. За даним фактом вже завели кримінальне провадження.

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі городяни "удобрили" Саджанці дерев сміттям і недопалками в центрі міста.

Також Знай повідомляв, що на Житомирщині засікли фури з львівським сміттям.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі супермаркет вбирає прострочені продукти в сміття, в якому потім риються люди.