Стало відомо про те, що в Києві на кладовищі школяр пограбував пенсіонерку. Для чого він це зробив?

Таким чином, повідомляється, що сталося це на одному зі столичних кладовищ. 14-річний хлопчик пограбував пенсіонерку, а зробив він це для того, щоб придбати собі мобільний телефон. Його сім'я не може дозволити собі його придбати.

Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції міста Київ.

71-річна жінка прибирала на кладовищі могилу своїх рідних, як раптом, непомітно до неї підкрався підліток, схопив сумку жінки і втік. Вдалося хлопчиську обчислити за прикметами, про які розповіла сама пенсіонерка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Неповнолітній незабаром був знайдений і затриманий. У нього знайшли викрадений мобільний телефон, а саму суму він вирішив викинути.

У поліції розповіли про те, що свій вчинок він пояснив тим, що його батьки не можуть дозволити собі придбати йому телефон, тому він і пішов на радикальні заходи.

Поліцейські викликали на місце маму хлопчика, і провели з нею виховну бесіду.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Під Запоріжжям розстріляли автобус з людьми, кілер сидів у засідці: крики і кров по всій дорозі

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Львові озвірілий контролер з пістолетом напав на чоловіка з інвалідністю, автобус очманів

Також портал " Знай.ІА " писав - Мільйони евакуйованих, скасовані авіарейси і закриті магазини: скажений тайфун може знищити цілу країну