Києво-Святошинським відділом поліції розшукується малолітній КЛЮЙ МИКОЛА, 10 років, який 04.09.2020 року близько 16.30 після закінчення уроків вийшов зі школи та до місця проживання не повернувся.

Останній раз хлопця бачили 05.09.2020 близько 10:00 у с. Святопетрівське по вул. Тепличній, 10. Ймовірно малолітній перебуває в с. Святопетрівське.

Клюй Микола 10 років, пропав

ПРИКМЕТИ: на вигляд 10 років, зріст 110 см, худорлявої статури, волосся світле, коротке пряме, до плечей, обличчя овальне, очі зелені.

ОДЯГНУТИЙ: Кофта сіра, сіра майка, чорні штани, сині черевики, кепка зелена з синім козирком.

При отриманні будь-якої інформації шодо можливого місця знаходження дитини телефонувати за номером спецлінії поліції «102».

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Франківщині зникла 13-річна школярка, батьки в сльозах благають про допомогу - "Де ти, Діанко?" Особливі прикмети зниклої: зріст 165-170 см, середньої статури, волосся темне довге, очі карі. Дівчинка була одягнута в сині джинси зі смугами на боках, чорне кашемірове пальто, чорно-білі кеди. При собі мала рюкзак фіолетового кольору.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що На Харківщині вогонь знищив село, жителі не можуть отямитися від горя: "Мама ще не знає ,що будинок згорів"

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Чернівцями всю ніч шукали зниклу дівчинку - ховалася від мами в сусідньому селі 13-річна дівчина пішла з дому та відмовлялася спілкуватися з рідними і не повідомляла їм про своє місцезнаходження. Впродовж доби правоохоронці розшукали дівчину та повернули додому.