Кирило Сазонов в ефірі телеканалу Прямий розповів, завдяки чому рейтинг Андрія Пальчевського і його партії системно зростає.

"Пальчевський приїхав в Ірпінь, Бучу, Гостомель. Там він зібрав людей, потиснув руки, поспілкувався. Як кажуть американці, скільки рук Ти потиснеш під час виборчої кампанії – стільки у тебе буде голосів. Працюють прямі контакти", - упевнений він.

Раніше Анатолій Октисюк також зазначав особливості виборчої кампанії, яку веде Андрій Пальчевський.

"Особисті поїздки лідера Пальчевського в регіони-це хороший меседж для своїх прихильників і невизначених виборців, які розчарувалися в Зеленському і «слузі народу», і шукають собі альтернативу. Такі поїздки будуть позитивно позначатися на збільшенні впізнаваності політика в регіонах. Формування нових партійних мереж і баз прихильників неминуче призведе і до зростання рейтингів партії «Перемога» в регіонах", - зазначав Анатолій Октисюк.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Додамо, що Андрій Пальчевський вже встиг пожити в трьох київських районах: Дарницькому, Деснянському та Оболонському.