Українські суперкари неодноразово ставали зірками інтернету, оскільки використовувалися в досить дивних цілях. Видання "Топжир"показало найбільш курйозні випадки з елітними авто українців.

Читайте Знай в Google News!

Суперкари на ринках

Багато хто пам'ятає автомобіль Rolls-Royce, з багажника якого господарі продавали картоплю на одному з житомирських ринків.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Пізніше в Інтернеті прославився пасічник, який продавав свій урожай на Tesla Model S. Як з'ясувалося з часом, господаром суперкара є відомий академік і автор численних книг з бджільництва.

Не менш вражаюче виглядав продавець квітів на Range Rover. Хоча, як зазначили очевидці, автомобіль був нерозмитнений.

У Борисполі ж використовують раритетний шестидверний лімузин Volvo 940 для доставки солодощів на ринок. За інформацією видання, таких машин в Україні залишилося всього 2.

Мажорні пенсіонери

На елітних автомобілях в Україні можна помітити не тільки олігархів і бізнесменів, а й простих пенсіонерів. Так, наприклад, бабуся з Дніпра опинилася за кермом Mercedes Gelenvagen.

А 74-річна пенсіонерка з Волині і зовсім володіє купе Rolls-Royce Wraith вартістю від 9,9 млн. гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що головний конкурент Tesla показав всю свою потужність.

Як повідомляв портал Знай.иа, 1967 Ford Mustang "натягнули" на корпус Mazda RX-8.

Також Знай.иа писав, що лімітовану Honda Civic Type R Limited Edition показали у всій красі.