Про це пише Знай.юа

"Лідер партії" Перемога " Андрій Пальчевський, судячи з усього, хоче будувати свою партію за меритократичним принципом, коли важливі не кількість людей, а якість, компетенції та ідеологічний настрій прихильників. На думку Пальчевського, тільки ідеологічно налаштовані і підготовлені члени партії можуть змінити свої міста і громади, а також відстоювати інтереси своїх виборців. Тому Пальчевський не женеться за красивою медіа картинкою і масовими скупченнями нібито прихильників Партії, роблячи акцент на якісному підході в партійному будівництві", - резюмував він.

Також експерт зазначив, що тур Пальчевського в регіони позитивно відіб'ється на загальнонаціональному рейтингу його політсили.

"Особисті поїздки лідера Пальчевського в регіони-це хороший меседж для своїх прихильників і невизначених виборців, які розчарувалися в Зеленському і «слузі народу», і шукають собі альтернативу. Такі поїздки будуть позитивно позначатися на збільшенні впізнаваності політика в регіонах. Формування нових партійних мереж і баз прихильників неминуче призведе і до зростання рейтингів партії «Перемога» в регіонах", - зазначив Анатолій Октисюк.

Раніше політолог Володимир Цибулько заявляв, що поїздка Пальчевського до Рівного демонструє запит на поміркованих політиків у Західній Україні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще