Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив політолог і блогер Кирило Сазонов.

"Депутати Київради не голосують за підозрілі ініціативи мера Віталія Кличка, оскільки більше не довіряють йому, і це стало чітко зрозуміло на останньому засіданні Київради, де відбувався справжній цирк. І влаштували його Кличко і його поплічники-директор Департаменту фінансів КМДА Володимир Репік, директор Департаменту економіки Наталія Мельник і голова кличківської фракції Андрій Странніков", - заявив блогер.

Депутаты Киевсовета не голосуют за подозрительные инициативы мэра Виталия Кличко, поскольку больше не доверяют ему, и...

Geplaatst door Кирилл Сазонов op Donderdag 3 september 2020

Як приклад він навів ситуацію, що склалася на останньому засіданні Київради.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

"При розгляді проекту внесення змін до бюджету Києва Репік і Мельник не могли нормально обґрунтувати цифри, назвати конкретні об'єкти на дофінансування. Звернув на це увагу депутат Вадим Васильчук, який уточнив, що цифри вимагають коригування. Але у" посіпак " Кличко завжди одна відповідь-не всі бюджетні підприємства потребують дофінансування. Цікаво виходить, так? При цьому уточнити, кому необхідне додаткове фінансування зі столичного бюджету Репік не зміг. В результаті Київрада голосування за підозрілі бюджетні правки закономірно провалила", - зазначив експерт.

За його словами, ще більш кумедна історія вийшла під час голосування за зміни до програми "Електронна столиця".

“Поплічники Кличка навіть не потрудилися представити депутатам проект заздалегідь. Мабуть, сподівалися таким чином протягнути його по тихому і "освоїти" ще трохи київського бюджету самостійно. Але і тут не вийшло, депутати не стали голосувати за кота в мішку. А що ж Кличко? Влаштував сцену і заявив, що рішення не приймаються через те, що депутати саботують голосування. Ні, Віталій Володимирович, вам просто не вірять!"- резюмував Кирило Сазонов.