Стало відомо про те, що жінка в Києві намагалася залишити немовля на вулиці. Небайдужі українці прийшли на допомогу.

Таким чином, повідомляється, що в середу, 2 вересня, в Києві невідома жінка одягла на зовсім крихітного малюка зимову курточку, поклала його у велику сумку, яку закрила на блискавку, і намагалася втекти.

Це все помітила дівчина, яка була неподалік. Вона почала її наздоганяти і викликала наряд поліції.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Співробітникам правоохоронних органів горе-мати почала розповідати, що вона приїхала з іншого міста, мабуть виправдовуючи величезну кількість сумок.

Про цю історію розповіла киянка, яка і врятувала дитину від можливої небезпеки. Вона опублікувала в мережу ролики, які вже встигли облетіти інтернет. Люди обурені таким зверненням до малюка.

Поліція почала діставати дитину, щоб йому стало легше, на що жінка стала відразу кричати, що з ним все добре, і нехай залишать його в спокої.

Патрульні дістали всю мокру дитину з сумки, і поклали її в машину, щоб хоч трохи привести малюка до тями. В цей же час жінка продовжувала дерзити.

На даний момент дитина перебуває в лікарні. Його повністю обстежують, щоб знати чи все з ним в порядку.

Також, виявилося, що у цієї жінки вже 6 дітей. Це наймолодший, і малюкові не більше двох місяців. Сама вона з Одеси, і як повідомили в поліції, про неї там знають практично всі. Що вона робила в Києві, а найголовніше де і з ким зараз інші діти-поки що невідомо.

При цьому, популярний блогер Сабіна Мусіна також розповіла на своїй сторінці про цю історію. Дівчина розповіла, що існує ймовірність того, що після лікарні дитину знову віддадуть матері, якій, судячи з усього, абсолютно плювати на нього. Одним більше-одним менше.

Нагадаємо, раніше У Львові знайшли обгорілі тіла пари любителів селфі

Як повідомляє портал " Знай.ІА» Розваги на пляжі для молодої пари закінчилися моторошним електричним ударом: відео

Також " Знай.ІА " писав, що Пошкодуйте батьків: обгорілу дитину знайшли На рейках у Києві