Стало відомо про те, що в столиці водій транспортного засобу Hyundai на швидкості влетів у Mcdonald's. перші подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що на Троєщині під час розмови з касиром водій Hyundai Sonata натиснув на педаль газу і на швидкості влетів у клумбу.

у столиці автомобіль влетів у клумбу, фото, Еспресо

Від удару клумба відразу покосилася і впала на столик, за яким в цей момент сиділи дівчата.

В результаті аварії постраждали 21-річна дівчина, у неї діагностували травму грудної клітини, а також 41-річна жінка. У неї зламалася нога. Обидві були екстрено госпіталізовані в лікарню.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Що стало причиною такого вчинку-невідомо. На місце відразу ж прибули співробітники правоохоронних органів, яким і належить розслідувати цю справу.

Поки що деталей стосовно даної аварії немає, в поліції обіцяють пізніше дати офіційний коментар, і розкрити вже більше подробиць.

До слова, водій за кермом був абсолютно тверезим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кривому Розі чоловік кидався під машини, щоб йому підкурили сигарету.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області невідомі скинули літнього чоловіка з моста і зникли.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області потяг збив автомобіль.