Стало відомо про те, що українська телеведуча Марічка Падалко одужала від коронавірусу, і вже встигла відвести дочку в школу.

Таким чином, повідомляється, що зірка телеканалу 1+1 порадувала всіх доброю новиною - вона більше не хворіє коронавірусною інфекцією.

У зв'язку з цим, у вівторок, 1 вересня, вона з'явилася на публіці. Разом з чоловіком Єгором Соболєвим вони відвели десятирічну дочку в школу. І там, ведуча дізналася, що її поява викликає якусь паніку у людей.

Тому, вона каже, що повідомити про своє одужання так само важливо, як і про діагноз, а то люди можуть неправильно все сприйняти.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До слова, діагноз підтвердився і у телеведучої Марічки Падалко і у двох дітей. Ведуча детально розповідала шанувальникам про хід своєї хвороби, нічого не приховуючи.

Нагадаємо, що станом на 2 вересня, в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 125 798 випадків зараження. За добу зафіксували 2 495 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 58 817 пацієнтів. За останню добу видужало 1015 осіб, 51 особа померла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.

Як повідомляв Знай. ua, Ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу.

Також Знай. ua писав, що симптоми Covid - 19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.