Згідно з проведеним на цих вихідних опитуванням лідером електоральних симпатій жителів Деснянського району став Андрій Пальчевський, за якого планують віддати голос 27,7% опитаних, наступним йде діючий голова міста Віталій Кличко-27,1%. Слідом з великим відривом розмістилася Ірина Верещук-6,5%, а за нею Олександр Попова — 5,6% і відповідно Олексій Кучеренко — 5,3%. Решта кандидатів не долають 5 відсотковий бар'єр.

опитування лідера електоральних симпатій жителів Деснянського району
опитування лідера електоральних симпатій жителів Деснянського району

Стрімке збільшення рейтингу Пальчевського експерти пояснюють тим, що в рамках своєї кампанії політик особисто проживає в різних районах столиці. Деснянський район-один з тих, де він винаймав квартиру, а також проводив зустрічі з виборцями на яких збирав інформацію щодо існуючої в районі проблематики.

Серед головних проблем району мешканці відзначили автомобільні затори через низьку якість дорожньої інфраструктури, відсутність ремонту будинків та прилеглих територій та масову стихійну торгівлю.

В рамках опитування журналісти поговорили з 760 киянами, які проживають в Деснянському районі Києва. Допустима похибка становить 2,2%.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше, подібне опитування було проведено на Дарницькому районі. Лідерами симпатій виборців там також стали Кличко і Пальчевський.