Сьогодні вранці, 31 серпня в Києві в Голосіївському парку імені Рильського черговий наряд муніципальної охорони виявив лежачу під деревом жінку.

Про те, що трапилося розповіли у Телеграм-каналі "Kyiv NEWS".

Жінка лежала на землі і не подавала ознак життя.

"Приїхала швидка, її забрали. Зараз жінка перебуває в реанімації", - написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Що сталося - поки невідомо. Інформація перевіряється.

Нагадаємо, поліція Франківщини встановлює особу загиблого в Галичі чоловіка. У Галицьке відділення поліції повідомили на знаходженні тіла людини. Правоохоронці встановлюють його особу та просять допомоги громадян, які володіють інформацією про загиблого.

"Муміфіковане тіло чоловіка виявили в парковій зоні в місті Галичі. В даний час триває судово-медичне дослідження причин його смерті. Поліцейські встановлюють особу загиблого і просять відгукнутися громадян, що володіють будь-якими відомостями про нього."- написали в поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові знайшли труп чоловіка з голим животом-без грошей і паспорта

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дніпряни натрапили на людську руку посеред міста, страшно уявити-обгоріла шкіра і...

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі невідомі по-звірячому розправилися над лежачим чоловіком-били ногами без краплі співчуття