Про це Андрій Пальчевський заявив в інтерв'ю телеканалу 112.

«Всі ми знаємо, що для того, щоб вирішити питання з медициною треба обов'язково заносити гроші. Вся безкоштовна медицина, що була створена народом за радянських часів потім дісталася людям, які отримують вигоду, використовуючи стару інфраструктуру. Адже лікарні не були побудовані новими людьми. А пацієнти платять за операції лікарю, анестезіологу ... За останні 29 років у нас склалася ситуація гібридної медицини, коли всі витрати лягають на державу, а доходи – в кишеню», - сказав Пальчевський.

Громадський діяч нагадав, що лікарі, які лікують пацієнтів від коронавируса досі не отримали обіцяну урядом надбавку до зарплати.

«Є лікарі, яким нічого не платять. Вони виявилися на першій лінії боротьби з COVID. Ці лікарі не можуть отримати 30% надбавку до зарплати, яку їм обіцяли ще навесні», - заявив Андрій Пальчевський.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Він також зазначив, що до сих пір нікого не притягли до відповідальності за те, що виділені на винахід вакцини від COVID-19 кошти не надійшли до Інституту молекулярної біології і генетики НАН України.

«До сих пір Інститут молекулярної біології і генетики нашої Національної академії наук не отримав грошей, які були виділені на створення вакцини. А ви пам'ятаєте тих казнокрадів, які запевняли нас, що гроші виділили? Хто відповів за цю брехню?», - запитав Пальчевський.

Нагадаємо, 1 липня була зареєстрована політична сила «Перемога Пальчевського», лідером якої є Андрій Пальчевський. Раніше він заявляв, що вирішив пожити в 10 районах столиці, щоб детальніше ознайомитися з проблемами українців. Популярний політик, в рамках своєї ініціативи, вже пожив в Деснянському та Дарницькому районах.