Стало відомо про те, що в Києві знову хочуть реставрувати Андріївську церкву. Це обійдеться владі в 5,5 мільйонів гривень.

Таким чином, повідомляється, що Національний заповідник "Софія Київська" замовив проведення реставрації в Андріївській церкві, яку всього лише три роки тому відкрили після реставрації.

Ремонт виконуватиме той же підрядник, що і минулого разу, а саме ТОВ «Екстер'єр-Будсервіс». Цього разу всі роботи обійдуться в 5,5 мільйонів гривень, і триватиме ремонт до кінця поточного року.

Для відвідувачів закривати церкву не планують. ТОВ "Екстер'єр-Будсервіс" до кінця 2020 року має виконати підготовчі, Демонтажні, монтажні та штукатурно-Малярні роботи, відреставрувати архітектурно-декоративні елементи, Мармурове облицювання підлоги та цоколя, почистити закопчені та забруднені поверхні, відремонтувати та облаштувати внутрішні інженерні мережі та обладнання, виконати роботи з внутрішнього освітлення.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Минулого разу роботи обійшлися в 6,8 мільйонів гривень, і зроблено це було для того, щоб зміцнити схил пагорба, відреставрувати центральну сходи, і так далі.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що На Рівненщині парафіяни кинулися в річку заради Бога, наплювавши на китайський вірус

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Харкові легендарний цирк Муссурі перетворюється на руїну - його обожнювали Шаляпін, Висоцький і чарівна Дункан