У вівторок, 25 серпня, в Києві прогнозується дощова і прохолодна погода.

Читайте Знай в Google News!

За прогнозом Синоптика, температура повітря вдень + 23 градусів, ввечері - до +19 градусів тепла. Вітер змінний, до 3,1 м/с. Весь день буде йти дощ, який вдень може посилитися, але до вечора почне слабшати.

дощі, фото: depositphotos
дощі, фото: depositphotos

26 серпня у Києві весь день буде хмарним. Вночі очікується дощ c грозою, якому вранці на зміну прийде дощ. У другій половині дня опадів не передбачається.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Температура повітря вдень + 23, ввечері +17 градусів.

27 серпня вдень, можливо, пройде дощ, але він закінчиться ще до настання вечора.

Температура повітря вдень + 22 градусаа тепла, ввечері +18 градусів.

Також, 25 серпня, майже у всіх областях України прогнозується дощова і прохолодна погода. У той же час на Сході і півдні країни збережеться спека і буде сухо.

Найтепліше буде в Миколаївській, Херсонській та Донецькій областях. Там стовпчики термометра покажуть + 31 + 33 градуси.

Згідно з прогнозом, рясні дощі з грозами і шквалистим вітром слід очікувати на всій території Заходу, Півночі і центру України. Так, на Буковині та Волині температура повітря не підніметься вище +22 +24 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україну йде справжня осінь: прогноз погоди від синоптика Укргідрометцентру

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львівщину забомбило градом: "Дивись, як яйце!"

Також «Знай.иа " писав, що Прогноз погоди на 24 серпня вразить зливою і спекою-кому вже на що пощастить