"Всіх, хто любить Україну - вітаю з Днем Незалежності. 29 років мало для людини, але багато для країни. Ми навчилися вибирати. Ми навчилися відстоювати свої інтереси. Нам потрібно навчиться об'єднуватися і перемагати! Ось цього і я хотів би побажати", - сказав Пальчевський.

переможемо!!!!

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Maandag 24 augustus 2020

Також бізнесмен не обділив увагою українських політиків.

«Хотілося б звернеться до тих патріотів-самозванців, які розповідають нам як вони люблять Україну, а самі віддали Крим, торгували з агресором і прекрасно себе зараз почувають. Є надія на наш народ. Ми навчилися вибирати", - відрізав він.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше Пальчевський заявляв, що вирішив пожити в 10 районах столиці, щоб докладніше ознайомитися з проблемами українців. Популярний політик, в рамках своєї ініціативи, вже побував у Деснянському та Дарницькому районах.