Киянин вирішив креативно спробувати знайти свою другу половинку за допомогою оголошення на задньому склі свого автомобіля.

Фотографією незвичайного оголошення поділилися очевидці в Телеграм-каналі "Х. К".

"Дядя шукає тьотю! До 45 років і (до 60 кг)",- залишив послання зневірений киянин на своїй залізній ластівці.

Автор фото пожартував, що ніякі сайти знайомств не знадобляться після такого:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Коротко і ясно. І на * уй потрібен той Тіндер?".

А власнику авто хочеться побажати удачі в пошуку "тієї самої".

Нагадаємо, в Мелітополі хлопець намагається знайти дівчину, з якою випадково познайомився в маршрутці.

Повідомляється, що хлопець познайомився з дівчиною в п'ятницю, 19 червня, в маршрутному таксі №11. В ході спілкування дівчина залишила йому свій номер телефону, проте, за словами молодого чоловіка, він записав його неправильно і не зміг додзвонитися.

Незважаючи на це мелітопольський Ромео налаштований рішуче – він розвісив оголошення на зупинці "Дитсадок", на якій незнайомка вийшла з маршрутки. На цій же зупинці він і призначив їй зустріч наступного дня о 19:00.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківський Ромео блиснув креативом перед коханою, чоловікам варто повчитися: "Арбузинка, прости мене"

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Тернопільщині Ромео загримів у реанімацію, захищаючи Джульєтту-матір молить про допомогу

Також «Знай.иа " писав, що Харківський Ромео жорстко помстився коханій, сусіди тільки ахнули- " звалилася з балкона!"