Стало відомо про те, як діти в Києві навчатимуться починаючи з першого вересня. Сподобається багатьом.

Таким чином, повідомляється, що директорам шкіл рекомендують перевести дітей із задушливих, переповнених класів на свіже повітря.

Навчальний рік розпочнеться вчасно, з першого вересня, однак, через епідемію коронавірусу він буде злегка специфічним. Про це повідомила Ганна Старостенко, голова постійної комісії. Київради з питань освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту 20 серпня під час педагогічної конференції в столиці.

"Порядок організації навчального процесу визначає спеціальний Регламент-перший регіональний документ в Україні, який визначив порядок організації роботи та освітнього процесу в навчальних закладах у період адаптивного карантину”, - сказати Старостенко.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Директорам шкіл профільне міністерство дало загальні рекомендації, але, як саме розпочнеться навчальний рік, вони повинні будуть вирішити самі.

Наприклад, якщо в класі навчається до 30 осіб, то педагогам рекомендують організувати розлучення учнів через різні вводи, і організувати різний час для початку і закінчення уроків. Це допоможе уникнути товкучки.

Якщо учнів багато, то можна їх поділити на групи. Наприклад, в понеділок навчається одна група, А у вівторок друга

До слова, є ймовірність, що перед днем знань дітям і всім співробітникам школи доведеться здати тест на коронавірус. Це потрібно для того, щоб точно бути впевненим у своєму здоров'ї і можливості вчитися без ризику для інших і себе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Педагог відкрив українцям очі на реальний стан речей у школах: "Неможливо зберегти здоров'я"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львівських школярів посадять за парти у дві зміни-що зміниться з 1 вересня

Також «Знай.иа " писав, що Навчальний рік 2020: коли почнеться і що говорять в Кабміні