Про це він заявив в ефірі телеканалу News One.

«Чи заважає владі COVID? Ні! Тому що COVID не заважав роботі нічних клубів, дискотек, наближених до сильних світу цього ресторанам, компаніям. Але зате можна було дуже спокійно розігнати людей по квартирах, посилаючись на те, що вони в «червоній зоні», - заявив Пальчевський.

Лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» також прогнозує наростання протистояння між представниками місцевих органів управління і центральною владою.

«Опір мерів, починаючи від Черкас і закінчуючи великими містами, це дуже сильна тенденція. Люди тікають від центру з Києва і ховаються у місцевій владі. Ось саме місцева влада і буде початком протистояння і громадянської непокори. Я не маю на увазі Майдан. Адже українці навчені гірким досвідом двох не самих вдалих Майданів», - сказав Андрій Пальчевський.

Нагадаємо, 1 липня була зареєстрована політична сила «Перемога Пальчевського», лідером якої є Андрій Пальчевський. Згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще