Стало відомо про те, що в столиці стався подер у вольєрах для собак. Вижити вдалося не всім.

Таким чином, повідомляється, що в Києві на вихідних сталася пожежа у вольєрах. Одна собака загинула у вогні. Сталося все це на вулиці Вишгородській, 150, що в Оболонському районі міста Київ.

На місце події оперативно відправили найближчі бригади пожежників. По прибуттю ними було встановлено, що загоряння сталося в одноповерховому вольєрі для собак, площа якого 50 квадратних метрів.

Не втрачаючи час, вони приступили гасити подрав. Щоб ліквідувати вогонь повністю, рятувальникам знадобилася одна година.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

В результаті, було зруйновано багато речей, техніки, меблів. Також, на жаль, потім був виявлений труп одного собаки.

На місце також прибули співробітники правоохоронних органів, яким і належить з'ясувати, чому сталася пожежа, і хто в цьому винен.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Дніпрі в суботу, 15 серпня, гасили масштабну пожежу, яка виникла на території складів з горючими матеріалами. Про це повідомили в ДСНС області.

Зазначається, що склади розташовані на вулиці Старокодацькій, на житловому масиві Тополя. У складських приміщеннях знаходилися акумулятори і машинне масло. Крім вогню, гасіння пожежі ускладнювалося їдким чорним димом, який застеляв всю округу.

Варто відзначити, Знай писав, що у Чернівцях розгорілася велика пожежа у житловому будинку.

Також Знай писав, що рятувальники не тільки борються з вогнем, а й рятують людей з тварин зі складних ситуацій.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові юні вандали "пограли" з сірниками і спалили машину " заради приколу".