Про це Андрій Пальчевський заявив в ефірі телеканалу Україна 24.

«Нам необхідно перенести прийняття рішення в сторону народу і Київради, а не використовувати мера. Зеленський обіцяв референдуми, тому київські референдуми повинні враховуватися», - зазначив Андрій Пальчевський.

Громадський діяч вважає, що в столиці необхідно будувати великі інфраструктурні об'єкти, яких давно потребують її жителі.

«Потрібно змінювати інфраструктуру, а не лавки фарбувати. Лавки фарбувати за два мільярди доларів може і боксер. У нас повинна бути група людей, яка почне свою роботу з великих інфраструктурних об'єктів, до яких належать дитячі сади, лікарні, дороги, мости. Де мости, які побудували за 5 років, крім скляного? Де нові необхідні лікарні? Немає нічого», - заявив Андрій Пальчевський.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Він також додав, що будівництво нових інфраструктурних об'єктів дозволить створювати робочі місця для киян.

«Інфраструктурні об'єкти будуть давати роботу. Київ – це місто, куди приїжджає багато людей, оскільки немає можливості жити в маленьких містах і селах в Україні. Тому необхідно в столиці створювати робочі місця», - резюмував Пальчевський.

Нагадаємо, 1 липня була зареєстрована політична сила «Перемога Пальчевського», лідером якої є Андрій Пальчевський. Він заявив, що протягом 10 тижнів буде жити в різних районах столиці, щоб ближче поспілкуватися з простими українцями і особисто дізнатися про їхні проблеми.