Громадський діяч і підприємець Андрій Пальчевський завив про загальнонаціональний масштаб своєї політичної сили «Перемога Пальчевського», додавши, що вона має активну підтримку людей по всій Україні. Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу Україна 24.

«Наш рух« Перемога Пальчевського »пов'язаний з перемогою в масштабах всієї України. Це всеукраїнський політичний рух, який дуже непогано набирає підтримку людей», - зазначив Андрій Пальчевський.

Він також закликав українців до об'єднання в лавах політичної сили «Перемога Пальчевського» по всій країні для роботи над її розвитком.

«Люди, які підтримують ідею про те, що нам необхідно сконцентруватися навколо вічних цінностей, примирити Схід і Захід країни, припинити ділити нас за мовою, за поглядами, за етносом і рухатися вперед, а не згадувати бджіл і глечики позаминулого століття, а в цей час красти в доларах і носити вишиванку, всім хлопцям сюди по всій Україні», - заявив Пальчевський.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 1 липня була зареєстрована політична сила «Перемога Пальчевського», лідером якої є Андрій Пальчевський.