У напрямку Києва з Херсонської області готується до відправки традиційна баржа, завантажена кавунами. Про це повідомили в одній з найбільших аграрних компаній України "Нібулон".

Почати навантаження ароматної Херсонської баштани на судно обіцяють вже сьогодні, в неділю, 15 серпня.

Всього на баржу планують завантажити близько трьох сотень тонн кавунів, які були вирощені на Херсонщині.

Орієнтовно, баржа з кавунами повинна прибути на перевантажувальний термінал компанії в Переяславі наступного тижня, після чого товар розвантажать і відправлять в супермаркети київських торгових мереж.

Нагадаємо, перша баржа з херсонськими кавунами прибула до Києва після перерви в 14 років влітку 2017 року – 31 липня. Через те, що її запуск і прибуття анонсував тоді ще прем'єр-міністр Володимир Гройсман, вона отримала жартівливу назву «баржа Гройсмана».

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Додамо, що якщо традиційно влітку вартість загального продуктового кошика падає через дешеві овочі і фрукти нового врожаю, то в сезоні 2020 спостерігається зворотна картина — цінники різко пішли вгору.

Зокрема, ціни на фрукти та овочі на Центральному ринку Харкова у цьому сезоні б'ють всі рекорди.

Нагадаємо, раніше Тернополян позбавили літніх ласощів-торговців кавунами розігнали і обклали штрафами

Як повідомляє портал «Знай.uа» Дніпрянам впарюють сезонні продукти за ціною золота - що за чим

Також «Знай.uа " писав, що У Тернополі ціни на продукти зробили стрибок у несподіваний бік, такого ще не було