Вчора, 13 серпня маленькі діти через вікно кликали на допомогу - дідусеві стало погано.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Києва.

У Києві на Юрківській з вікна житлового будинку діти кликали на допомогу. Розповіли, що батьків вдома немає, а дідусеві стало погано. Двері заклинило і ключі діти знайти не змогли, а мама дітей на дзвінки не відповідає.

Копам довелося викликати рятувальників, ті поставили сходи і патрульні через вікно потрапили в квартиру. З'ясувалося, що дідусеві різко стало погано, чим він налякав дітей.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Поліцейські викликали на допомогу рятувальників, щоб дістатися квартири через відкрите вікно. За допомогою сходів, Олександр Гребелюк потрапив до приміщення та оглянув дідуся. Чоловік не міг самостійно пересуватися. Він розповів, що раптово у нього погіршилося самопочуття, чим не на жарт перелякав онуків. Навіть коли йому стало краще, він не зміг заспокоїти онуків і ті продовжували кликати на допомогу",- написано в повідомленні.

Поліцейські заспокоїли малюків і викликали медиків, щоб вони оглянули дідуся. На щастя, його здоров'ю нічого не загрожувало.

Діти через вікно кликали на допомогу — очевидці викликали патрульних

Діти через вікно кликали на допомогу — очевидці викликали патрульних Учора, близько 17-ї години, патрульні отримали виклик на вулицю Юрківську. Заявники повідомили, що з вікна житлового будинку двоє малолітніх дітей просять допомоги. Патрульні Олександр Гребелюк та Максим Свірса негайно прибули на місце та з'ясували, що дідусю стало зле, й налякані онуки почали кликати дорослих на допомогу, адже в квартирі крім них нікого не було. Інспектори дізнались, що ключів від квартири у дітей немає, а мама дітей на дзвінки не відповідає. Поліцейські викликали на допомогу рятувальників, аби дістатись квартири через відчинене вікно. За допомогою драбини, Олександр Гребелюк потрапив у помешкання та оглянув дідуся. Чоловік не міг самостійно пересуватись. Він розповів, що раптово у нього погіршилось самопочуття, чим не на жарт перелякав онуків. Навіть коли йому стало краще, він не зміг заспокоїти онуків й ті продовжували кликати на допомогу. Поліцейські заспокоїли дітей та викликали медиків, щоб вони ретельно оглянули дідуся. На щастя, його здоров'ю нічого не загрожувало. Бережіть себе та близьких, у разі необхідності, ми прийдемо на допомогу. #Kyivpatrol Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Geplaatst door Патрульна поліція Києва op Donderdag 13 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Франківськом Пенсіонеру-сердечнику 6 разів викликали швидку, медики відмахнулися -" він п'яний"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром небайдужі пасажири врятували чоловіка від вірної загибелі: "ТАТО живий завдяки добрим людям"

Також «Знай.иа " писав, що На Тернопільщині копи витягли хлопця з петлі-встигли за секунди до кінця