Мер Києва Віталій Кличко разом зі" смотрящим " Денисом Комарницьким і нардепом Миколою Тищенком продовжують красти мільярди гривень на заблокованому в судах будівництві ділянки Окружної дороги від вул.богатирської до вул. Рокосовського. Про це розповів нардеп Олександр Дубинський у ролику, опублікованому на YouTube.

“Ви ж бачили ці прекрасні кадри, коли в Японії міст над дорогою будують буквально за добу. Або в Голландії за ту ж добу накривають естакадою швидкісну трасу. Ми знаходимося в такій же ситуації: вулиця Богатирська, естакада, але тільки будують її не добу, а п'ять років. П'ять років не можуть побудувати просту естакаду, яка повинні з'єднати Мінський проспект з окружною дорогою на Бровари. ДО РЕЧІ, Київ-це єдине європейське місто, в якому окружної дороги не існує. Є одна ділянка - від Столичного шосе до КП на Бучу, і друга ділянка-по Лівому березі в районі Броварів. Щоб ця дорога стала, нарешті, окружною, щоб з'явилося кільце, яке дозволить відвести трафік від центру міста і прибрати пробки з фур, які стоять постійно прямо в центрі Києва - потрібна ця естакада", - підкреслив політик.

Він також розповів про причини, за якими естакаду все ніяк не можуть добудувати.

"Чому естакаду ніяк не можуть добудувати? Та тому що її будівництво заблоковано в судах через колосальний Кошторис. Коли замість зазначеного в кошторисі річкового піску для підсипки дороги використовується будівельне сміття. І таким чином відбувається завищення вартості робіт. І це головна схема, яка використовується компанією "ЕКО-Буд-Трейд", яка пов'язана з сестрою народного депутата Миколи Тищенка", - пояснив Дубинський.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зазначимо, раніше народні депутати і журналісти неодноразово повідомляли що фактично "Еко-Буд-Трейд" контролюється Комарницьким і Тищенко.

"Тому ми отримуємо 1,125 млрд вартість естакади, яку ніяк не можуть добудувати, але зате можуть на ній прекрасно заробляти. Тому що якщо естакади немає, то є можливість для заробітку. Тобто - для злодійства. А якщо естакада є - то можливості для крадіжки немає. Ось тому естакади у нас і немає. Зате є Денис Комарницький. Уособлення всього того свавілля в тендерах, яке відбувається в столиці. І такий собі перехресний наглядач між новою владою і мером Віталієм Кличком. Віталій, ти вже за% № АЛ красти Наші гроші! Досить!"- обурився нардеп.

За його словами, Віталій Кличко вже не перший раз проробляє трюк, що дозволяє йому "вибити" для підрядника практично 100-відсотковий аванс.

"Як таке може бути, що Київрада виділяє 500 млн грн на добудову цієї самої естакади, а будівельні роботи не можуть бути проведені через те, що вся ця робота в судах? А все дуже просто. Згадайте Шулявський шляхопровід. Там же теж виділені гроші. З однією лише метою: отримати 100-відсотковий аванс. Виділяються гроші з бюджету. Далі Кличко йде в Кабмін, узгоджується 95-відсотковий аванс по роботах, гроші переводяться на компанію-прокладку "Еко-Буд-Трейд" і розкрадаються", - резюмував Олександр Дубинський.