Про це в ефірі NewsOne заявив телеведучий Дмитро Співак.

"Невже ця партія Сорос імені голосу або Голос імені Сороса ніяк не може заспокоїтися: бере артистів в політику, там їм погано, нудно, вони повертаються, а люди знову ні з чим. Серьож, навіщо ти це зробив? Чудовий, талановитий, прекрасна людина. Які труби, яке ЖКГ, який Київ? Для чого?» ,- сказав співак.

На його думку, Сергій Притула міг би стати мером столиці тільки за президента Святослава Вакарчука, чого в «осяжному майбутньому не буде точно». І навіть у цьому випадку його каденція обернулася б для Києва втраченим часом, а для самого Притули — зіпсованою репутацією. "Затягнути фракцію "Голос", чергових соросят тепер уже в Київську раду ... тільки заради цього, Сергію, ти псуєш прекрасну репутацію? Шоумен блискучий, талановитий, займайся цим ... Одумайся, не треба. Втратиш більше, ніж знайдеш. І пам'ятай про Славу Вакарчука", - заявив співак.

Він також негативно оцінив перспективи висунення шоумена Олега Філімонова кандидатом у мери Одеси від Партії «Слуга народу».

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, 11 серпня на з'їзді партії «Голос» Сергій Притула оголосив про рішення балотуватися на посаду міського голови Києва. "Коли я стану мером, через рік мені не набридне, і я не складу мандат», — заявити майбутній кандидат. Незважаючи на відсутність політичного досвіду, Сергій Притула має близькі зв'язки з політичним істеблішментом. Він зять впливового донецького бізнесмена-забудовника Віктора Сопельника і свояк мільйонера, екс-регіонала і депутата Віталія Хомутинніка.