На столичному Печерську на вулиці Рогнідинській невідомі викрали у британця мобільний телефон і гаманець з банківськими картками. З них зловмисники зняли 125 000 гривень.

Про це пише "Страна" з посиланням на свої джерела в правоохоронних органах.

Зазначалося, що кишенькові злодії витягли у чоловіка під час прогулянки телефон, паспорт і гаманець. Потерпілий помітив це тільки тоді, коли захотів здійснити дзвінок і не виявив в кишені мобільник.

Патрульна поліція, скріншот
Патрульна поліція, скріншот

"Підданий Її Величності прогулювався по Печерську і не помітив, як за ним ув'язалися злодії. Коли захотів зробити дзвінок по мобільному, то зрозумів, що його кишені хтось на ходу віртуозно обчистив. Пропав iPhone останньої моделі, британський паспорт і гаманець з банківськими картами і невеликою сумою грошей",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Британець вирішив звернутися за допомогою до поліцейських. А злодії тим часом скористалися моментом і зняли з його банківських карток кругленьку суму – 125 000 грн.

"Коли повернувся на орендовану квартиру і перевірив електронну пошту, виявив лист від банку про зняття з рахунку 125 тисяч гривень. Ймовірно, злодії отримали доступ до банківських інструментів потерпілого за допомогою його телефону",- йдеться в тексті повідомлення.

Правоохоронці задокументували факт крадіжки та розпочали розслідування для визначення місця розташування зловмисників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі коп-кишеньковий злодій нахабно обікрав п'яну жінку

Як повідомляє портал «Знай.иа» Гастролери із Закарпаття нахабно обкрадають киян, копам плювати

Також «Знай.иа " писав, що У Запоріжжі нахабного кишенькового злодія спіймали на гарячому-протоптав доріжку в ломбард і потужно отримав у вухо