У столиці шахраї заволоділи приміщенням, яке належало поліцейським Дарницького району.
Про це повідомила пресслужба прокуратури міста Києва.
Київська місцева прокуратура № 10 у судовому порядку вимагає повернути територіальній громаді столиці нежитлові приміщення у Дарницькому районі Києва площею майже 90 квадратних метрів та вартістю понад 3 млн грн., які шахраї привласнили на підставі підроблених документів.
"Під час здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні місцева прокуратура встановила, що зловмисники, підробивши свідоцтво про право власності, незаконно заволоділи комунальним майном, що перебуває у користуванні Дарницького управління поліції ГУ НП в м. Києві для розміщення кімнати дільничних інспекторів",- повідомили у прокуратурі.

З метою відновлення порушених прав територіальної громади місцевою прокуратурою заявлено позовну заяву про визнання недійсними правочинів та скасування державної реєстрації прав власності на це майно.
Поки триває розслідування, приміщення знаходиться під арештом. Зараз слідчі встановлюють коло осіб, які причетні до цього інциденту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хитровигадана шахрайка обчищала кишені громадян під виглядом онучки телезірки - їй вірили мільйони

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Запоріжжям банда аферистів віджимала квартири у алкоголіків і наркоманів - "кришував" коп

Також «Знай.uа» писав, що У Дніпрі "чорні ріелтори" віджимали квартири у наївних стареньких

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще