Про це Андрій Пальчевський повідомив в інтерв'ю телеканалу Україна 24.

«Місцеві вибори можуть бути перенесені ... У промові Шмигаля простежується те, що вони (ред. – Кабмін) готують громадську думку для того, щоб перенести вибори легально, як це було зроблено в Польщі», - сказав Пальчевський.

Громадський діяч зазначив, що влада може піти на маніпуляцію громадською думкою з метою перенесення місцевих виборів.

«Якщо людям скажуть, що це смертельно небезпечно і на виборчих дільницях буде порушена соціальна дистанція, то звичайно це спосіб маніпуляції», - заявив Андрій Пальчевський.

Підприємець також нагадав, що на місцеві вибори приходять зазвичай люди більш старшого покоління, що в разі карантину через коронавирус може змінити ситуацію.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Йдуть розмови, що доросле населення буде більше налякано, оскільки є віковий ценз щодо захворювання COVID-19. Тому з'являються теоретично шанси у тих, хто орієнтований на більш молодого виборця. Ви ж знаєте, що на місцеві вибори ходять зазвичай люди більш зрілого віку», - резюмував Пальчевський.