У суботу, 8 серпня, близько 17 години у Києві хлопець стрибнув із Північного мосту неподалік пляжу Чорторий і зник.

Про це повідомляється на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook.

На місце були викликані рятувальники й поліцейські. Водолази та правоохоронці провели пошуки у воді та на березі, але хлопця не знайшли.

Рятувальники не виключають, що від удару об воду в шоковому стані хлопець вплив на берег та втратив пам’ять.

Усіх, хто знайде хлопця чи має про нього якусь інформацію, просять повідомляти за телефонами:

0689927911 Степан

0950879411 Мар’яна

Нагадаємо, на Прикарпатті розшукують безвісти зниклого 16-річного хлопця. Про це повідомила його матір Тетяна Ріжко у соціальній мережі Facebook, розмістивши відповідний пост у спільноті «Рожнятівські вісті».

За словами матері, її син зник ще наприкінці минулого місяця – 24 липня. Він вийшов з дому, однак назад досі так і не повернувся.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Звертаюся за допомогою! Можливо, хтось бачив мого сина Бірченко Андрія Дмитровича 3.09.2004 року народження. 24 липня пішов з дому і не повернувся. Можливо, хтось бачив просимо зателефонувати за номер тел. +380509952280», – благає у розпачі жінка.

Хлопець виглядає на свій вік, русявий, коротко стрижений, із карими очима.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що Під Чернівцями зникла пенсіонерка з синцем під оком-нічого не пам'ятає, вся в червоному

Також портал " Знай.ua" писав, що Під Запоріжжям шукають школяра в капцях-втік з-під крапельниці

Також портал " Знай.ua" писав Головне за ніч: "рука Путіна" у вибуху Бейрута, скасування субсидій і авіарейсів, пастка для українців на Донбасі